А-Зет Нони / A-Z NONI

Хранителна добавка
Нето тегло: 950 ml

Поръчай от zdrave-amc.com

  • Подпомага имунната система
  • Дава самочувствие и жизнена енергия
  • Поддържа нормалния енергиен метаболизъм

Хранителната добавка А-Зет Нони е сок от плодовете нони (Morinda citrifolia) познат от 2000 години, обогатен с витамин С, тиамин и витамин В6, които допринасят за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Витамините С и В6 помагат за нормалното функциониране на имунната и нервната система. Освен това витамин С помага за препазване на клетките от оксидативен стрес. Плодовете нони действат благоприятно на имунната система и хомеостазата на организма.

Съставки: сок от плодовете нони (Morinda citrifolia), вода, малинов аромат, лимонена киселина (регулатор pH), калиев потас (консервант), L-аскорбинова киселина, пиридоксин хидрохлорид, тиамин хидрохлорид.

Начин на употреба: 1 капачка /30 ml/ или 2 супени лъжици дневно преди хранене, най-добре сутрин. Преди употреба да се разклати. След отваряне да се съхранява в хладилник.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Важни са разнообразната и балансирана диета и здравословният начин на живот. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени и деца до 3-годишна възраст. Да се съхранява на сухо и тъмно място, при стайна температура.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Държава на произход на хранителната добавка А-Зет Нони е Полша, място на произход на съставката нони (Morinda citrifolia) е различно от държавата на произход на хранителната добавка.

Производител: A-Z Medica Sp. Z o.o., Полша
Дистрибутор: А-Зет Медика България ООД