Вилкакора / Vilcacora

Хранителна добавка
Нетно количество: 60 ml

Поръчай от zdrave-amc.com

  • Подпомага имунната система
  • Подпомага здравето на ставите

Стандартизиран течен екстракт подпомага имунната система и здравето на ставите. Основните активни субстанции в екстракта са оксиндоловите алкалоиди, които притежават антиоксидантно действие. Те свързват свободните радикали, увреждащи клетките, подпомагат функциите на имунната система, пречистването на организма и забавят процесите на стареене. Поддържат физиологичните стомашно-чревни, пикочно-полови, чернодробни, белодробни и бъбречни процеси.
Спомагат за поддържане на доброто здраве на целия организъм.

Съставки: стандартизиран водно-алкохолен екстракт от кората на вилкакора (Uncaria tomentosa) /котешки нокът-800 g/, етилов алкохол, дестилирана вода. Алкохолно съдържание около 32%.

Начин на употреба: 2 пъти по 15 капки на ден, разтворени в 100 ml вода (1/2 чаша), 30 мин. преди хранене. Флаконът да се разклати преди употреба. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени, деца до 3 – годишна възраст, хора с ниско кръвно налягане.
Да се съхранява на сухо място при стайна температура.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Важни са разнообразната и балансирана диета и здравословният начин на живот.

Препаратът е стандартизиран по процедура, разработена в Лабораторията по фитохимия на Института по биоорганична химия на Полската академия на науките в Познан, Полша.

Държава на произход на хранителната добавка Вилкакора е Полша, място на произход на съставката вилкакора (Uncaria tomentosa) е различно от държавата на произход на хранителната добавка.

Произведено по лиценз на Andean Medicine Centre Ltd, Великобритания

Производител: A-Z Medica Sp. z o.o., Полша
Дистрибутор: А-Зет Медика България ООД