Колон С

Формулата на Colon C® е разработена преди 10 години във Великобритания. Ефективността на препарата потвърждават както стотиците хиляди доволни клиенти, така също и становищата на учените, анализиращи полезните свойства на неговите съставки. Colon C® от години е достъпен и в България и се радва на признанието на потребителите.

Colon C съдържа два различни щама на полезни пробиотици:
Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis и пребиотици (фруктоолигозахариди и инулин). Уникалната формула на препарата Colon C се състои в наличието на трите важни компонента: фибри, пробиотици и пребиотици. Внимателно подбраните балансирани пропорции на тези съставки и тяхното синергично действие усилват положителното им действие върху храносмилателната система.
Colon C е най-добрият начин за поддържане на здрави черва.
Colon C® преминава през храносмилателната система, абсорбира токсините и премахва шлаките.

НАГРАДИ

2013

Хранителната добавка Колон C спечели званието Продукт на годината – 2013 г. в категорията за профилактика на запека. Наградата бе присъдена от издателство „Аптека“ и списание „Светът на фармацията“ въз основа на анкетно проучване сред 12 хиляди полски фармацевти.

Потребителите присъдиха на Колон С награда на Доверието „Златен ОТИС на ДЕСЕТИЛЕТИЕТО“. С това престижно за полския пазар отличие, те изразиха своето признание към производителя и неговия продукт. Благодарим на всички, които в допитването за присъждане на наградата на доверието „Златен ОТИС на ДЕСЕТИЛЕТИЕТО“ дадоха своя глас за Колон С.

2012

Колон C стана лауреат на наградата Продукт на годината – 2012 г. в категорията за профилактика на запека. Наградата бе присъдена от издателство „Аптека“ и списание „Светът на фармацията“ въз основа на анкетно проучване сред хиляди полски фармацевти.

2010

Колон С спечели също в рейтинга на препаратите, съдържащи фибри, проведен от списание „Живей дълго“, което му присъди наградата „Златен лавров венец“ 2010.

2007

ЗЛАТЕН ОТИС е най-важната награда на потребителите на полския фармацевтичен пазар – Награда на Доверието, за чието присъждане всяка година решават самите пациенти. През 2007 г. те дадоха своето доверие на хранителната добавка Колон С, която победи в категорията Препарати при гастритни проблеми.