Стандарти на производство

За A-Z Medica

A-Z Medica е известен и признат на полския пазар производител на хранителни добавки, козметика и други продукти, произведени от естествени съставки. През 10-те години на активна дейност предлагахме продукти за различни проблеми, които се приемаха с голям интерес не само от индивидуалните клиенти, но и фармацевтичния бранж.

Най-големите успехи

Едни от най-известните препарати на A-Z Medica са: Colon C, хранителна добавка с фибри, пробиотици и пребиотици, която регулира перисталтиката на червата и подпомага отслабването (Награда на потребителя „Златен ОТИС 2007, Златен ОТИС на Десетилетието 2003-2013, Продукт на годината – 2012 и 2013, „Светът на фармацията” в категорията на препарати за профилактика на запека“; Артро Протект Макс, продукт, подобряващ състоянието на ставите (Златен лавров венец „Live Long” 2010). НоСкар, седефен крем, подпомагащ проясняването и изглаждането на петна и белези, намалява стриите и последиците от акнето (Златен Оскар 2004).

Хигиена и високо качество

За да гарантираме най-високо качество на нашите продукти, ние прилагаме системата HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) за Анализ на риска и критичните контролни точки. Тя помага да се осигури хигиенична чистота на продуктите: оценява риска от възникване на заплаха за безопасността на храните по време на производството и разпространението и дава възможност те да се ограничат.

Зареждане...