Награди и сертификати

2013

 Продукт на годината - 2013

Хранителната добавка Колон C спечели званието Продукт на годината - 2013 г. в категорията за профилактика на запека. Наградата бе присъдена от издателство „Аптека“ и списание „Светът на фармацията“ въз основа на анкетно проучване сред 12 хиляди полски фармацевти.

 Продукт на годината - 2013

Крем НоСкар спечели званието Продукт на годината 2013 на списание „Светът на фармацията“ в категорията на препарати против белези. Наградата бе присъдена от издателство „Аптека“ и редакцията на „Светът на фармацията“ въз основа на анкетно проучване сред полските фармацевти.

 Златен ОТИС на ДЕСЕТИЛЕТИЕТО

Потребителите присъдиха на Колон С награда на Доверието „Златен ОТИС на ДЕСЕТИЛЕТИЕТО“. С това престижно за полския пазар отличие, те изразиха своето признание към производителя и неговия продукт. Благодарим на всички, които в допитването за присъждане на наградата на доверието „Златен ОТИС на ДЕСЕТИЛЕТИЕТО“ дадоха своя глас за Колон С.


2012

 Продукт на годината - 2012

Колон C стана лауреат на наградата Продукт на годината - 2012 г. в категорията за профилактика на запека. Наградата бе присъдена от издателство „Аптека“ и списание „Светът на фармацията“ въз основа на анкетно проучване сред хиляди полски фармацевти.


2010

 „Златен лавров венец“ 2010

Колон С спечели също в рейтинга на препаратите, съдържащи фибри, проведен от списание „Живей дълго“, което му присъди наградата „Златен лавров венец“ 2010.

 „Златен лавров венец“ 2010

Артро Протект Макс спечели „Златен лавров венец“ 2010. Оказа се най-добрата хранителна добавка сред многосъставните препарати, които подобряват състоянието на ставите..


2007

 ЗЛАТЕН ОТИС

ЗЛАТЕН ОТИС е най-важната награда на потребителите на полския фармацевтичен пазар – Награда на Доверието, за чието присъждане всяка година решават самите пациенти. През 2007 г. те дадоха своето доверие на хранителната добавка Колон С, която победи в категорията Препарати при гастритни проблеми.


2004

 Билков Оскар 2004

Седефеният крем NO-SCAR срещу белези премина много клинични изследвания и потребителски наблюдения, които потвърдиха неговото превъзходство над други подобни продукти. Положителните характеристики на крема бяха оценени с полски и чуждестранни награди. NO-SCAR спечели Билков Оскар 2004 в категорията Натурална козметика


2002

 Сънди Таймс

През 2002 г. NO-SCAR, известен на английския пазар под наименованието „Mother of Pearl Anti-Scar Cream” бе признат от списание „Сънди Таймс“ за най-добър крем, намаляващ белезите.


HACCP

 „Златен лавров венец“ 2010

A-Z Medica има за цел непрекъснатото да отговаря на повишаващите се изисквания на клиентите, посредством постигане на по-високо качество на предлаганите стоки. За да бъде гарантирана сигурността на продуктите е необходимо да се вземат под внимание рисковете и в тази връзка да се определят критичните точки, които да се контролират. За да гарантираме най-високо качество на нашите продукти, ние прилагаме HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) Система за анализ на риска и критичните контролни точки. Тя помага да се осигури хигиенична чистота на продуктите: оценява риска от възникване на заплаха за безопасността на храните по време на производството и разпространението и дава възможност да се ограничат.

Зареждане...