Ангио Протект / Angio Protect

Ангио Протект / Angio Protect

Свържете се с нас за цена

В наличност

Хранителна добавка

Нетно количество: 60 капсули по 500 mg

  • Подпомага функциите на сърдечно-съдовата система
  • Подкрепя имунната система
  • Подпомага нормалното кръвообращение

Вилкакора + L-аргинин

  • Подпомага функциите на сърдечно-съдовата система
  • Подкрепя имунната система
  • Подпомага нормалното кръвообращение

Екстрактът от вилкакора подпомага функциите на имунната система и кръвоносните съдове и забавя процеса на стареене.
L-аргинин е аминокиселина, която спомага за нормалното отстраняване на амоняк от организма, важно за доброто здраве на кръвоносните съдове, мускулите и целия организъм.

Субстанции с хранително и/или физиологично действиеПрепоръчвана доза дневен прием 3-4 капсули съдържат
L-arginin 1119-1492 mg
стандартизиран екстракт от Вилкакора (Uncaria tomentosa)
372 - 496 mg

 

Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Важни са разнообразната и балансирана диета и здравословният начин на живот.

Държава на произход на хранителната добавка Ангио Протект е Полша, място на произход на съставките L-arginin и вилкакора (Uncaria tomentosa) е различно от държавата на произход на хранителната добавка.

Производител: A-Z Medica Sp. z o.o., Полша
Дистрибутор: А-Зет Медика България ООД

Начин на употреба: 3 пъти на ден по 1 капсула 30 мин. преди хранене или 2 пъти на ден по 2 капсули 30 мин. преди закуска и преди обяд.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени и деца до 3-годишна възраст и хора с ниско кръвно налягане.
Да се съхранява на сухо място при стайна температура.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Съставки: L-arginin - 373 mg, стандартизиран екстракт от вилкакора (Uncaria tomentosa) /Котешки нокът/ - 124 mg, пълнител: малтодекстрин, противослепващ агент: магнезиев стеарат.

Състав на капсулата: желатин, вода, оцветители: E171, E172.

Аргинини – Аргининът е незаменим за синтеза на азотния оксид, наричан „частичката на живота“. Той спомага за нормалното отстраняване на амоняка от организма, важно за доброто здраве на кръвоносните съдове и нормалното кръвообращение. Спомага за намаляване агрегацията на тромбоцитите, за поддържане на здравословни нива на кръвното налягане и намаляване симптомите на несигурност в походката и шум в ушите. Аргинин и вилкакора влизат в състава на Ангио Протект.

Натурална подкрепа
Вилкакора - известната лиана от Андите с екзотичното име котешки нокът (Uncaria tomentosa Wild D.C.), помага от години и на европейците да поддържат доброто си здраве. Основните активни субстанции в екстракта: оксиндолови алкалоиди, полифеноли, стероли, урсолова и олеанова киселина притежават антиоксидантно действие. Те свързват свободните радикали, увреждащи клетките, подпомагат функциите на имунната система, пречистването на организма и забавят процесите на стареене. Поддържат физиологичните стомашно-чревни, пикочно-полови, чернодробни, белодробни и бъбречни процеси. Спомагат за поддържане на доброто здраве на целия организъм.

ФЕНОМЕНЪТ ВИЛКАКОРА
УЧЕНИТЕ СА ВСЕ ПО-БЛИЗО ДО ОБЯСНЕНИЕТО НА ТАЙНАТА НА НЕОБИКНОВЕНАТА ЕФЕКТИВНОСТ НА РАСТЕНИЕТО ВИЛКАКОРА
Анализирайки най-новите научни постижения, не може да бъде подминат и факта за изясняване на механизмите на действие на вилкакора. Най-интригуващи резултати е постигнал Yezhou Sheng от шведския университет в Lund. При експерименталните си наблюдения, използвайки екстракти от вилкакора върху левкемийни клетки, той установява намаляване на темпото на тяхното делене. За първи път той доказва научно процеса на самоунищожение (т.нар. апоптоза) на мутиралите клетки под въздействие на екстракта от вилкакора. Клинични изследвания върху мишки показват: в случаите на рак на гърдата Са-755 с препарати от вилкакора са излекувани 98% от мишките, в случаите на рак на белия дроб 3LL– 77%, меланом В – 16 – 83%. Големи постижения в експерименталните изследвания относно имуномодулиращото и противотуморното свойство на вилкакора са постигнали и полските учени професор Мечислав Кураш от Варшавски Университет, професор Йежи Лукашяк от Медицинска Академия в Гданск, д-р Богдан Фалкиевич от Междуфакултетния отдел по биотехнологии в Гданск.
Извадки от публикация на Радослав Пиларски

Зареждане...